Izdelki za kari deteley (8)

GOVEJI BOURGUIGNON IN KROMPIR - BISTRONOMSKI

GOVEJI BOURGUIGNON IN KROMPIR - BISTRONOMSKI

Vsebino pločevinke prelijte v lonec in segrevajte nekaj minut na nizkem ognju, občasno premešajte, ali pa prelijte vsebino pločevinke v ustrezen posod in segrevajte v mikrovalovni pečici 2 do 3 minute pri maksimalni moči. Maščobe: 1,1 g Od tega nasičene maščobne kisline: 0,3 g Ogljikovi hidrati: 8,4 g Od tega sladkorji: 2,4 g Vlaknine: 0,7 g Beljakovine: 7,7 g Sol: 0,70 g
Mango Chutney

Mango Chutney

Odkrijte svoje jedi in navdušite svoje bližnje z mangovim chutneyjem iz hiše Nialé. Naš chutney je sladko-kisla omaka, pripravljena iz sadja ali zelenjave, konzerviranih v kisu. Glede na svoj okus se uživa kot priloga k mesu, kot sladica na piti ali celo namazan na toast. S svojim nežno sadnim okusom vam ta mangov chutney iz Malija ponuja, da v svojih jedeh poudarite sladko-slano kombinacijo, za uspešen brunch ali poletno večerjo. Steklenica 190 ml. Vsebina: 190 ml
Tajine s Piščancem in Konservirano Limono ter Krompirjem - Gurmanski Kozarci

Tajine s Piščancem in Konservirano Limono ter Krompirjem - Gurmanski Kozarci

Jed lahko segrejete neposredno v kozarcu v mikrovalovni pečici 2 minuti pri največji moči in jo je treba zaužiti v kozarcu. Maščobe: 3,1 g Od tega nasičene maščobne kisline: 0,8 g Ogljikovi hidrati: 5,2 g Od tega sladkorji: 1,5 g Beljakovine: 5,8 g Sol: 0,56 g
SVEŽ CASSOULET IZ CASTELNAUDARY S CONFITOM RACA - SVEŽ

SVEŽ CASSOULET IZ CASTELNAUDARY S CONFITOM RACA - SVEŽ

Tradicionalna priprava v pečici: odstranite zaščitno folijo in segrejte pečico na 7. stopnjo/240°C. Nato znižajte temperaturo pečice na 5. stopnjo/150°C (5. stopnja) in vstavite svojo "cassole" za: 20 minut za enojno porcijo 45 minut za dvojno porcijo 1 uro in 15 minut za štiri porcije
Baskovski Piščanec z Rdečo in Zeleno Papriko - Bistronomski

Baskovski Piščanec z Rdečo in Zeleno Papriko - Bistronomski

Vsebino pločevinke prelijte v lonec in segrevajte nekaj minut na nizkem ognju, občasno premešajte, ali pa prelijte vsebino pločevinke v ustrezen posod in segrevajte v mikrovalovni pečici 2 do 3 minute pri maksimalni moči. Maščobe: 4,1 g Od tega nasičene maščobne kisline: 1,1 g Ogljikovi hidrati: 7,2 g Od tega sladkorji: 4,5 g Vlaknine: 1,3 g Beljakovine: 6,1 g Sol: 0,90 g
Ročno izdelan kostanjev džem

Ročno izdelan kostanjev džem

marmelada iz kostanja rokodelska sestava: 100% kostanjev iz Ardèche, vanilija, sladkor 320 g kozarec Teža: 500 g
Pikantna Klobasa Rougail - Pivovarna

Pikantna Klobasa Rougail - Pivovarna

Uživajte v tem okusnem Rougailu z Montbéliard klobasami in čilijem L’Oiseau iz Réunion-a skupaj. Navdihnjena z najboljšimi pivovarji, ta recept ne vsebuje barvil, umetnih arom in konzervansov.
Kislo zelje - Bistronomski

Kislo zelje - Bistronomski

Vsebino pločevinke prelijte v lonec in segrevajte nekaj minut na nizkem ognju, občasno premešajte, ali pa prelijte vsebino pločevinke v ustrezen posod in segrevajte v mikrovalovni pečici 2 do 3 minute pri maksimalni moči. Maščobe: 6,2 g Od tega nasičene maščobne kisline: 2,5 g Ogljikovi hidrati: 3,6 g Od tega sladkorji: 1,9 g Vlaknine: 1,1 g Beljakovine: 6,9 g Sol: 1,1 g